Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
SIFU SEO MALAYSIA

FashionValet bakal perkenal aplikasi sendiri

Recommended Posts

51547725014_Vivy.jpg
PETALING JAYA: Selepas lapan tahun FashionValet beroperasi dan berurusan dengan pelanggan menerusi laman sesawang, kini destinasi beli belah atas talian itu bakal mempunyai aplikasi sendiri.

Menurut Pengasas dan Ketua Pegawai Kreatif jenama itu, Vivy Yusof perkara berkenaan antara langkah yang diambil sebagai salah satu hala tuju baharu syarikat itu bagi tahun 2019.

Ia akan diperkenalkan kepada pelanggan-pelanggan setia FashionValet sebelum bulan Jun tahun ini.

“Terlalu banyak perubahan yang kita lakukan untuk tahun ini, perkembangan yang begitu laju buat kami. Jadi tahun ini aplikasi FashionValet akan keluar sebelum raya tahun ini,” katanya.

Mengulas lanjut, Vivy berkata pihaknya menawarkan perkhidmatan logistik iaitu pengambilan di stor, dan juga penghantaran di sekitar Lembah Klang pada hari yang sama dengan kadar percuma.

Ini jelas usahawan muda itu lagi, merupakan sesuatu kelebihan kepada peniagaannya, kerana perkhidmatan seumpama itu tidak ditawarkan oleh platform e-dagang yang lain.

Bercakap mengenai hala tuju baharu syarikat itu, Vivy berkata, FashionValet akan mengembangkan sayapnya ke negara-negara Timur Tengah.

“Ketika ini, FashionValet sedang dalam perancangan mempunyai sebuah pejabat baharu lengkap dengan gudangnya sendiri, bagi mengurangkan waktu menunggu para pelanggan di negara Timur Tengah,” katanya lagi.

Di majlis yang sama, Ketua Pegawai Eksekutif Fashion Valet Fadza Anuar mengumumkan pelantikan Nadia Alisya Nor Zuhdy sebagai Pengurus Besar jenama itu yang baharu yang mana sebelum ini jawatan berkenaan disandang Fadza sejak penubuhan syarikat.

Let's block ads! (Why?)

Lihat Selanjutnya

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...