Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
SIFU SEO MALAYSIA

Positif Inluenza A, Syifa Melvin ditahan di hospital

Recommended Posts

61545616803_syifa-befunky-collage.jpg
ADIK kepada pelakon Syatilla Melvin, Syifa Melvin, 24 tahun, dimasukkan ke hospital sejak beberapa hari akibat positif Influenza A.

Menerusi ruangan entri di Instagram (IG) miliknya, Syifa menceritakan dia sudah seminggu  demam malah sudah ke klinik untuk mengambil suntikan namun tetap tidak kebah.

"Hi, kita bosan lah duduk hospital..Korang buat pettuww?

"Cuma nak pesan kalau demam on off tu jangan amek mudah ok, macam Syifa dah seminggu demam, pergi klinik amek injection pun tak jalan, pergi hospital amek darah result positive Influenza A," tulisnya.

Selain itu, Syifa atau nama sebenarnya Nur Syifa Athirah Amirol Melvin turut berpesan kepada pengikutnya supaya tidak mengambil mudah mengenai penyakit demam yang berlanjutan selama beberapa hari kerana bahaya jika tidak diberi rawatan.

"Bahaya kalau tak treat, kena p hospital dan makan ubat antiviral ... Jangan amek mudah ok!" tulis Syifa.
 

Let's block ads! (Why?)

Lihat Selanjutnya

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...