Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
SIFU SEO MALAYSIA

'Aku pernah dilabel kaki kikis, kaki bomoh la...' - Ekin dedah dugaan selepas kahwini Mawi

Recommended Posts

71545285634_ekindihinakahwinmawi.jpg
PELAKON Ekin atau nama sebenarnya Nora Asyikin Rahmat mendedahkan dia pernah ditimpa dengan dugaan yang berat selepas mengahwini juara Akademi Fantasia 3 (AF3), Mawi 10 tahun lalu.

Antaranya Ekin memberitahu dia telah difitnah serta dilabel sebagai seorang ‘kaki kikis’ serta ‘kaki bomoh’ oleh masyarakat ketika itu.

Namun Ekin bersyukur kerana rumah tangganya dapat bertahan dan bahagia hingga ke hari ini kerana Mawi atau Asmawi Ani seorang yang penyabar dan penyayang.

“Alhamdulillah dah 10 tahun bersama x terasa, MasyaAllah tq @cahayaasmawi sbb byk mengajar i erti kesabaran dan kawal baran hahaha.. Syukur walaupun byk suka duka yg dtg kita tetap chill n senyum jer ek.

“Touching tgk gambo ni...Masa ni macam2 dugaan, halangan dan fitnah manusia lempar pada aku sehingga ada yg melebelkan aku kaki kikis la, kaki bomoh la hahaha.. ayooo camna la org2 tu semua nk mintak maaf ek atas fitnah2 dieorg ermm Serammmm..

“Nway Happy Anniversary to my beloved one @cahayaasmawi semoga awk sentiasa ada dgn saya sampai keakhir nafas saya yek hehe Amin ailabbiu..” tulisnya.

Ekin berkongsi perkara tersebut sempena ulang tahun perkahwinan mereka.

Menerusi entri yang sama dia turut memuat naik fotonya menangis di hari pernikahannya.

Rata-rata kagum melihat kekuatan Ekin dan mendoakan agar mereka kekal bahagia hingga ke akhirnya.

Pasangan ini mendirikan rumah tangga pada 20 Disember 2008 dan mereka dikurniakan seorang anak bernama Cahaya Malaika, 6 tahun.
 

Let's block ads! (Why?)

Lihat Selanjutnya

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...